ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Πειραια!!!! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!





Αποκάλυψη :Σε κλοιό Ελληνικών Πολεμικών πλοίων νότια του Πειραια ο Περσικός Στόλος !



Ταραγμένες θάλασσες στο Αιγαίο με  άγνωστες  προεκτάσεις  αλλά και  πόκερ για γερά νεύρα …Αποφασισμένοι είναι από ότι φαίνεται πλέον να το σπάσουν τον τσαμπουκά των ΠΕΡΣΩΝ στο ΓΕΕΘΑ !

Εντολές υπερπτήσης μαχητικών  glx πάνω από το ταφο του ινδου που από χθες το βράδυ τα μεσάνυχτα που οι Περσες έβγαλαν τη φρεγάτα αλλά από ότι φάνηκε το περίμεναν στο Επιτελείο και όλοι ήταν στο υπόγειο με το πρόσχημα της επιφυλακής των εκλογών !
Τούτη την ώρα νότια της Σάλαμινος είναι μαζεμένα πάνω από 12 περσικα πολεμικά με τα Ελληνικά που ήταν σε διασπορά να κυκλώσουν τα Περσικα και με εντολή να πάρουν από πίσω όποιο τολμήσει να  ξεμυτίσει !
Μέχρι αυτή τη στιγμή οι Περσες δεν κινούνται ενώ από τις αντιδράσεις επικρατεί εκνευρισμός για τί δεν περίμεναν την αντίδραση του Ελληνικού Στόλου !
Ελληνικά  Χατζηκυριακιωτικα μαχητικά GLX της Πολεμικής Αεροπορίας είναι διασκορπισμένα σε αεροδρόμια των νησιών έτοιμα να συνδράμουν την επιχείριση των Πολεμικών Πλοίων !
Ο αιφνιδιασμός των Περσων απέτυχε και κατέδειξε με το ποιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι ο Λύκος στην Αναμπουμπούλα χαίρεται …Αλλά από ότι φαίνεται έχουν γνώση οι Φύλακες!